Digibel.be

Webail, E-mail Telenet, Skynet, Scarlet, Proximus

Proximus mail

Op deze pagina kun je informatie vinden over Proximus mail. Deze informatie heb je nodig om in te loggen, aan te melden, Proximus mail instellen, POP, IMAP, SMTP iPad, iPhone, Android, Windows, Mac OS X, Outlook, veelgestelde vragen, het herstellen van je wachtwoord en meer. Als je nog geen account voor de Proximus mailbox hebt, dan kun je die aanmaken via MyProximus. Bij deze provider wordt er alles aan gedaan om klanten een zo soepel mogelijke internet ervaring te bieden. Speciaal daarom worden op deze pagina belangrijke vragen beantwoord. Hierdoor kun je stap voor stap nagaan of je alles goed hebt ingesteld. Ook is het verstandig om door te nemen of je web omgeving voldoende beveiligd is. Mocht je er ondanks deze vragen niet uitkomen, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantendienst.

Direct inloggen op Proximus mailbox

Via deze link kun je direct inloggen op je Proximus mailbox. Mocht dit niet lukken, dan kun je ook volgende url in je webbrowser overnemen: https://www.proximus.be/login/nl/webmail.html

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten van Proximus webmail?

Wanneer je niet meer weet wat je wachtwoord van je Proximus webmail is dan kun je die opvragen. Dat doe je via deze pagina. Er wordt dan gevraagd om je e-mailadres, waar vervolgens een link naar toe wordt gestuurd, waarmee je je wachtwoord kunt herstellen.

Proximus mailbox instellen voor inkomende e-mail

Deze internetprovider doet er alles aan om klanten een veilige web omgeving aan te bieden. Elk nieuw account wordt automatisch voorzien van IMAP instellingen. Mocht dit niet goed gaan, dan kun je controleren of je kunt inloggen op je Proximus webmail.

Hieronder staan de Proximus instellingen voor inkomende e-mail:
Server inkomende post: imap.skynet.be / imap.proximus.be / imap.belgacom.be
Gebruikersnaam: Je eigen e-mailadres
Wachtwoord: Het wachtwoord dat bij je e-mail adres hoort
Identiteitscontrole: Wachtwoord
Beveiliging: SSL
Poort: 993
Indien je liever POP3 gebruikt dan is dat geen probleem. Via het adres: pop.proximus.be kun je poort 995 met een SSL-beveiliging selecteren.

Proximus instellingen voor uitgaande e-mail

Het is aangeraden om de onderstaande instellingen te gebruiken voor uitgaande e-mail.
Server uitgaande post: relay.skynet.be / relay.proximus.be / relay.belgacom.be
Gebruikersnaam: Je eigen e-mail adres
Wachtwoord: Het wachtwoord dat bij je e-mail adres hoort
Beveiliging: STARTTLS, TLS of SSL
Poort: 587
Authentificatie: Ja

E-mailadressen opslaan in adressenboek

Bij deze internetprovider is het eenvoudig om e-mailadressen aan je adressenboek toe te voegen.
1. Log in op Proximus webmail met je e-mailadres het wachtwoord dat daarbij hoort.
2. Klik links bovenin het menu op “Adresboek”.
3. Klik op “Nieuw”.
4. Als het goed is kun je nu op “Contactpersoon toevoegen” klikken.

Proximus mail app

De Proximus mail applicatie is compatibel met alle Populaire operating systems. Het maakt bijvoorbeeld niet uit of je gebruik maakt van Mac OS of Android. Ook worden alle veel gebruikte apparaten ondersteund door de Proximus mail applicatie. Klanten kunnen dus gewoon gebruik maken van de maildiensten met hun iPhone en Google smartphones. De applicatie voor de Proximus mail kun je eenvoudig downloaden via de Apple Store en de Google Play Store. Er is helaas nog geen applicatie beschikbaar voor klanten met een Windows telefoon. De applicatie is op de volgende manier in te stellen:

1. Download de Proximus applicatie via de Google Play Store of de Apple Store.
2. Installeer de applicatie.
3. De Proximus Mail Applicatie is vervolgens op te starten door op het bijbehorende icoon te klikken.
4. De eerste keer dat je de applicatie opent doet zal er gevraagd worden om:
– Je persoonlijke gebruikersnaam: vul hier je e-mailadres of je gebruikersnaam van de mailbox in;
– Je persoonlijke wachtwoord: in het lege veld dien je hier je wachtwoord van je e-mailadres of je mailbox in te vullen.
Als dit allemaal gebeurd is dan is je platform helemaal klaar voor het ontvangen en verzenden van e-mails met de Proximus Mail Applicatie.

Mijn Proximus voor particulieren en bedrijven

Proximus is een grote en betrouwbare aanbieder van webdiensten. De Proximus Group bestaat uit meerdere filialen en is het grootste telecommunicatiebedrijf van België. Bekende namen die onder de Proximus Group vallen zijn Telindus, Scarlet, Wireless Technologies, Belgacom ICS en Skynet. Samen zorgen deze filialen ervoor dat mensen in België gebruik kunnen maken van snelle en veilige internetverbindingen. Zowel particulieren en bedrijven kunnen terecht bij de Proximus Group. Ze kunnen hier gebruik maken van hoogstaande service op het gebied van telefonie, zowel vast als mobiel, internet en digitale televisie. Hierdoor worden klanten voorzien in al hun telecommunicatie benodigdheden. Bovendien heeft Proximus veel verschillende pakketten en formules. Daardoor kan er voor iedere klant een plan op maat gemaakt worden. Hierdoor ben je verzekerd van de beste service en een ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Proximus heeft bovendien winkels door heel België. Hierdoor kun je altijd bij een van deze filialen naar binnen lopen met vragen of opmerkingen. Ook is de klantenservice professioneel en makkelijk te bereiken. Bij Proximus wordt ervoor gezorgd dat er altijd een professional klaar staat om onze klanten te voorzien van advies. Verder kan hier informatie opgevraagd worden over de facturatie, de pakketten die Proximus levert en kunnen technische problemen worden opgelost. Proximus levert betrouwbare internetdiensten van kwaliteit. Daardoor is de kans klein dat er iets mis gaat. Mocht dat toch het geval zijn, dan staan er ervaren professionals klaar om klanten bij te staan en problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Mijn Proximus webmail

Webmail is een van de diensten die Proximus levert. Gebruikers kunnen hun mailbox op elk moment en vanaf elk device bereiken. Dat past bij de huidige tijd waarin veel communicatie via digitale kanalen plaatsvindt. Omdat je jouw mailbox overal kunt openen ben je altijd bereikbaar en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Mijn Proximus mail login

Elke nieuwe abonnee van Proximus krijgt automatisch een e-mailadres met wachtwoord voor de webmailbox van Proximus. Deze gegevens geven je toegang tot de Proximus mail login. Daarmee kun je via de homepage van Proximus inloggen op je webmailaccount.

Proximus mail

2 gedachten over “Proximus mail

Reacties zijn gesloten.

Schuiven naar boven